Sekcia Learn&Lead

Asociácia jazykových škôl SR rastie spolu s Learn&Lead

Záleží vám na vašich lektoroch a hľadáte cestu svojho spoločného ďalšieho rozvoja?

Máte chuť spolupodieľať sa na tvorbe trvalých hodnôt v jazykovom vzdelávaní?

Chcete, aby sa potrebám vašej školy venovala väčšia pozornosť?

Ak vo vás tieto otázky zarezonovali, tak potom vstúpte to sekcie Learn&Lead v rámci Asociácie jazykových škôl SR (AJŠ).

K dnešnému dňu je táto sekcia tvorená dvoma partnermi AJŠ SR

• Zakladajúci člen HARMONY ACADEMY s.r.o., Halenárska 7, 917 01 Trnava, harmony.sk
  • Prvý partner PLUS Academia, Staré Grunty 36, 841 04 Bratislava, plusacademia.sk

Základné informácie

1. Vstup do sekcie je dobrovoľný a je iba pre členov AJŠ SR.
  2. Poplatok na rok 2020 je 100 Eur/JŠ.

Výhody členstva v sekcii Learn&Lead

• Prístup k informáciám o pripravovaných Learn&Lead EU projektoch.
  • Možnosť priamej účasti na týchto projektoch.
  • Spoločný obchod/realizácia zákaziek v kontraktoch v oblasti odbornej jazykovej výučby doma a v EU (L2 a L3).
  • Účasť na mítingoch (3x60min) 2x do roka za účelom monitorovania činnosti, výsledkov a riešenia aktuálnych výziev.
  • Prístup k uzavretej skupine Learn&Lead friends&fans na FB a tým i prístup k webinárom a spoločným diskusiám o zavádzaní stratégie Learn&Lead do JŠ v EU.
  • Právo vystúpiť na výročnej Learn&Lead konferencii.
  • Zľava na vzdelávacích aktivitách Learn&Lead – 15%. Táto zľava sa prirátava k prípadnej sezónnej zľave.

Hospodárenie sekcie Learn&Lead

Vyzbierané peniaze od členov sa použijú na prípravu a organizáciu mítingov, podpora konferencie Learn&Lead, podpora účasti zástupcu školy v sekcii Learn&Lead na konferenciách v zahraničí a pod. Hospodárenie tejto sekcie bude zverejňované na výročných mítingoch AJŠ SR a bude predmetom dohody jej členov.

Vízia sekcie Learn&Lead

Vytvoriť spoločnú kariérnu cestu a systém ďalšieho rozvoja a vzdelávania učiteľov a lektorov cudzích jazykov a implementovať tento systém do jazykových škôl na Slovensku a v krajinách Európskej únie.

Poslanie sekcie Learn&Lead

• vylepšovať kapacity jazykových škôl, najmä v oblasti strategického rozvoja, organizačného riadenia, leadershipu, kvality vzdelávania, internacionalizácie, rovnosti a inklúzie, kvalitatívnych a cielených aktivít pre špecifické skupiny.

Špecifické ciele Learn&Lead

• Šíriť a zdieľať výsledky aktuálneho vývoja v jazykovom vzdelávaní s cieľovými skupinami (metodickými centrami, spoločnosťami, školami, učiteľmi a lektormi)
  • Propagovať podnikanie vo vzdelávaní za účelom transformácie tradičných jazykových škôl na finančne samostatné, rastúce a živé obchodné jednotky