Členovia

EMPIRE THE KNOW-HOW INSTITUTE

„Veríme, že len vzdelávanie, ktoré naozaj baví je efektívne a prináša žiadané výsledky. Na tomto presvedčení sme založili celý koncept výučby Empire THE KNOW-HOW INSTITUTE.“

Harmony Academy

Harmony prirodzene vyrástla z jazykovej školy v etablovanú a profesionálnu vzdelávaciu inštitúciu. Vďaka vizionárskemu prístupu a neutíchajúcemu entuziazmu prináša inovatívne učebné postupy. Ich cieľom je rozvoj talentov a podpora osobnej integrity nielen jednotlivcov, ale aj organizácií.

Jazykový inštitút Your Choice

Jazyková škola Your Choice vznikla v Trnave v roku 2005. Okrem Trnavy pôsobíme v Bratislave, Lozorne, Hlohovci, Sládkovičove a Nitre. Zameriavame na firemnú klientelu, vyučujeme angličtinu, nemčinu, francúzštinu, španielčinu. Okrem základných jazykových kurzov zabezpečujeme aj odborné školenia v angličtine, špecializované workshopy a teambuildingy.

PLUS Academia

PLUS Academia vznikla v roku 1997 ako reakcia na rastúci záujem o cudzie jazyky zo strany verejnosti v Bratislave. Pôvodne ako vysokoškolský projekt jej zakladateľov sa spoločnosť z lokálnej jazykovej školy postupne vyprofilovala na jednu z najväčších vzdelávacích inštitúcií na Slovensku zameraných primárne na firemné vzdelávanie.

The Bridge

Sme jazykové centrum, ktoré sa špecializuje na výučbu angličtiny. V Bratislave pôsobíme od roku 2010. Poskytujeme vysokokvalitné kurzy anglického jazyka pre študentov s rôznymi cieľmi a zameraním. Naši učitelia sú skúsení profesionáli, ktorí aktívne pomáhajú našim študentom dosahovať stanovené ciele.

VAGeS

Jazyková škola VAGeS je prvou súkromnou jazykovou školou v Nitre, založenou už v septembri 1991. Máme teda dlhoročné skúsenosti s výučbou komunikácie v jazyku anglickom, nemeckom, ruskom, talianskom, španielskom, francúzskom, maďarskom, čínskom, arabskom a slovenskom. Ponúkame skupinové a individuálne kurzy pre deti, dospelých a firmy. V lete sa špecializujeme na organizáciu pobytových a denných jazykových táborov pre deti.