Patriť medzi najkvalitnejších dodávateľov prináša veľa reálnych výhod. Avšak taktiež zodpovednosti – najmä voči klientom. Ak sa akákoľvek jazyková škola rozhodne požiadať o členstvo a úspešne sa podrobí inšpekcii, získa najmä status kvalitnej inštitúcie, ktorá dokáže 100%-ne plniť požiadavky a očakávania svojich klientov.

Výhody členstva sú:

• partnerstvo profesionálnych jazykových škôl a vzdelávacích inštitúcií
  • možnosť podieľať sa na rozvoji jazykového vzdelávania
  • pravidelná informovanosť o diani v oblasti jazykového vzdelávania
  • možnosť aktívne sa zapájať do legislatívnych procesov týkajúcich sa výučby jazykov a jazykového vzdelávania
  • získavanie najaktuálnejších informácií o trendoch v jazykovom vzdelávaní vo svete
  • vzdelávacie aktivity a semináre pre lektorov členských jazykových škôl
  • prestíž v očiach klientov

Návrat na Homepage